• Dobrodošli u villu

    Ljubini dvori

Villa Ljubini dvori

Kuća je okružena zelenilom, vrtovima i stablima sa postavljenim klupama i stolovima. Kuća ima prizemlje u kojoj stanuju domaćini, a prvi i drugi kat sa potkrovljem se iznajmljuju turistima. Moguć je smještaj 8 + 4 osobe u cijeloj kući. Prvi kat ima 2 sobe sa bračnim ležajem ( 2 +2 ) i ima mogućnost korištenja i boravka još 2 osobe na pomoćnom ležaju ( 70 m 2 ). Drugi kat ima veliki dnevni boravak i sobu za 2 osobe, a u potkrovlju je druga soba za 2 osobe ( sve zajedno 130 m2 ).Na raspolaganju vam je i bazen 6 x 3 m na velikoj prostranoj kamenoj terasi, uz koji se nalazi i vanjski kamin za roštilj, unutarnji kamin, stol, stolice, ležaljke, suncobrani , frižider kao i sva druga oprema.
Apartmani imaju WC, kupatila, klimu, kuhinju, dnevni boravak ,Tv, WI-fi ,balkone i sve ostalo. Posjedujemo mjesto za roštilj kao i veliki parking. Uzgajamo i piliće, guske a posjedujemo i njemačkog ovčara.
U selu 5 min ispod naše kuće se nalaze 3 prekrasna restorana, gdje možete kušati domaće specijalitete. Najbliži supermarket se nalazi 5 minuta sa autom od naše kuće.
Veselimo se vašemu dolasku i želimo vam dobrodošlicu u našu kuću.

Govorimo: Engleski, talijanski, slovački, češki a malo i njemački.

Dobrodošli!